Translate (türkçeye çevir)

Bu Blogda Ara

12 Haziran 2018 Salı

Ana Sayfa - Dijital Atölye nedir? ders 1

merhaba bugünkü konumuz Google dijital atölye  nedir ne tür imkanlar sunar
İnternette iş yapmak bir sürü muhteşem fırsatı da beraberinde getirir; işletmenize de yepyeni ve heyecan verici şekillerde yardımcı olabilir.
İşletmenizi internete taşıdıktan sonra hangi fırsatlardan faydalanabilirsiniz?
ilk olarak videoyu izleyip doğtu seçeneği işaretlememiz gerekiyor aslında çok basit ama dikkat gerektiriyor benim sorunun cevabı 4 hariç hepsini seçip gönder diyoruz
böylece 2. aşamaya geçiyoruz


DERS TAMAMLANDI

Aferin, doğru!

SIRADAKİ DERS
İnternette iş yapmak bütün bu harika faydaları sunar (bir tek doğalgaz faturanızda tasarruf etmenizi sağlamaz ama her şeyi de yapmasını beklemeyin zaten).
İnternet'te olmak yeni müşterilere ulaşmanızı ve mevcut müşterilerinizle daha iyi ilişkiler kurabilmenizi sağlar.
Yerel ya da global çapta satış yapabilirsiniz (ya da ikisi birden), son teknoloji analitik çözümleri kullanarak müşterlerilerinizin gerçekten ne istediğini ve neye ihtiyacı olduğunu bulabilirsiniz.
Kulağa hoş geliyor değil mi?

Sonraki adımlar

Daha fazlasını keşfedin! Dijital dönüşüm istatistiklerine bakmak istiyorsanız Uluslararası Telekomünikasyon Birliğinin (ITU) web sitesini; kullanıcıların internette gezinme tercihlerinden tutun da alışverişe, hatta sosyal medyaya kadar dijital alışkanlıklarını gösteren bir sürü veriyi incelemek istiyorsanız da “Think with Google” web sitesini (www.thinkwithgoogle.com) ziyaret edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

hamile olup çalışan anneler için 32+0 da alınan çalışabilir raporu

merhaba bugün çalışan anneler için bilinmesi gereken çok önemli bir konu hakkında bilgi paylaşmak istedim eğer hamileyseniz ve doğuma kada...